sv / en

LFC USA

2020 tog Lövsta Future Challenge steget över Atlanten och lanserade en satsning för unga dressyrhästar i USA. Tillsammans med Adequan Dressage Global Festival fanns en gemensam vision av att ge unga dressyrhästar de bästa möjliga förutsättningarna att ta sig till Internationell Grand Prix.

Jennifer Hoffmann Foto: Sara Hellner

EN TALANGTOUR FÖR UNGA DRESSYRHÄSTAR

Dressyrtouren är öppen för hästar upp till tio år och består av åtta nationella kval. Vinnaren av respektive kval erhåller en plats i finalen som går av stapeln sista veckan av AGDFs tävlingar på den internationella arenan. Vi hoppas att detta initiativ ger ekipagen möjligheten att samla på sig värdefull rutin inför framtida utmaningar.

Den här serien ger de Unga Grand Prix Hästarna chansen att skaffa den rutin och förhoppningsvis det självförtroende de behöver för att ta det sista steget upp mot Grand Prix. Vi på Lövsta tror att en av framgångsfaktorerna till att lyckas och utvecklas är att sätta upp tydliga mål. Vi tror att en tävling som denna hjälper ekipagen en bit på vägen till att nå den allra högsta nivån.

Tinne Vilhelmson Silfvén Grundare av Lövsta Future Challenge

Nyheter

Kontakt