sv / en

LFC USA

2020 tog Lövsta Future Challenge steget över Atlanten och lanserade en satsning för unga Grand Prix-hästar i dressyr i USA. Tillsammans med Adequan Dressage Global Festival fanns en gemensam vision av att ge unga dressyrhästar de bästa möjliga förutsättningarna att ta sig till Internationell Grand Prix. Under 2022 presenterade vi för första gången Lövsta Future Challenge för 7-åriga hopphästar i Wellington. Visionen är densamma, att ge även de unga hopphästarna bästa möjliga förutsättningar att utvecklas mot internationell toppsport.

Innehåll

Dressage Jumping

Jennifer Hoffmann Foto: Sara Hellner

EN TALANGTOUR FÖR UNGA HOPP OCH DRESSYRHÄSTAR

Dressyrtouren är öppen för unga Grand Prix-hästar hästar upp till elva år och består av ett antal nationella kval. Första och andraplacerade i respektive kval erhåller en plats i finalen som går av stapeln i slutet av säsongen på den internationella arenan.

Hopptouren är till för lovande 7-åriga hästar. Under säsongen rids sju kval och säsongen avslutas med en final på den internationella arenan även för hopphästarna. Vi hoppas att detta initiativ ger ekipagen möjligheten att samla på sig värdefull rutin inför framtida utmaningar.

Den här serien ger de Unga Grand Prix Hästarna chansen att skaffa den rutin och förhoppningsvis det självförtroende de behöver för att ta det sista steget upp mot Grand Prix. Vi på Lövsta tror att en av framgångsfaktorerna till att lyckas och utvecklas är att sätta upp tydliga mål. Vi tror att en tävling som denna hjälper ekipagen en bit på vägen till att nå den allra högsta nivån.

Tinne Vilhelmson Silfvén Grundare av Lövsta Future Challenge

Nyheter

Kontakt