sv / en

LFC International

Vid utvalda tillfällen arrangeras Lövsta Future Challenge International, där vi bjuder in de högst FEI-rankade U25-ryttarna i både hoppning och dressyr. Vår förhoppning är att den här satsningen ger ryttarna möjlighet att skaffa sig värdefull rutin, knyta nya kontakter samt tillfällen att visa upp sig för både nuvarande och framtida sponsorer.

Richard Howley med Chinook under LFC International tävlingar under EM 2017. Foto: Fredrik Jonsving

Den internationella arenan

Första gången Lövsta Future Challenge International arrangerades var under EM i Göteborg 2017 på Ullevi. Europas bästa U25 ryttarna i både hoppning och dressyr bjöds in för att tävla mot varandra samt inspireras av några av de absolut bästa ryttarna i världen under mästerskapet.

Det blev en succé direkt och sedan dess har Lövsta Future Challenge International fortsatt att växa inom både hoppning och dressyr. Tillsammans med LGCT Stockholm och Stockholm Horse Week har vi arrangerat flera U25 tävlingar för några av världens bästa U25 ryttare i hoppning.

2022 startade vi upp Lövsta Future Challenge International Dressage tour för några av de högst rankade U25 ryttarna i dressyr, med tävlingar under World Cup Vilhelmsborg, Jumping Amsterdam och Gothenburg Horse Show.

Våra internationella tävlingar ger möjligheter för Sveriges bästa U25 ryttare att tävla mot några av de bästa U25 ryttare i världen och skaffa sig värdefull erfarenhet och rutin på tävlingar av högsta internationella nivå.

Det ska bli så oerhört roligt och lärorikt att få rida samtidigt som ett mästerskap. Jag har aldrig varit på ett mästerskap av denna kaliber tidigare och jag ser väldigt mycket fram emot att få rida på den stora mästerskapsbanan

Irma Karlsson Deltagande U25-ryttare under LFC Internationals tävlingar EM 2017.

Nyheter

Kontakt