sv / en

LFC International

Vid utvalda tillfällen arrangeras Lövsta Future Challenge International, där vi bjuder in de högst FEI-rankade U25-ryttarna i både hoppning och dressyr. Vår förhoppning är att den här satsningen ger ryttarna möjlighet att skaffa sig värdefull rutin, knyta nya kontakter samt tillfällen att visa upp sig för både nuvarande och framtida sponsorer.

Richard Howley med Chinook under LFC International tävlingar under EM 2017. Foto: Fredrik Jonsving

Den internationella arenan

Första gången Lövsta Future Challenge International arrangerades var under EM i Göteborg 2017 på Ullevi. Europas bästa U25 ryttarna i både hoppning och dressyr bjöds in för att tävla mot varandra samt inspireras av elitryttare på den absoluta toppnivån inom både hoppning och dressyr.

Under 2019 arrangerades Lövsta Future Challenge International för andra gången och då i samband med Stockholm Horse Week, en del av Longines Global Champions Tour på den anrika OS arenan Stadion mitt i Stockholm. 2020 arrangerades Lövsta Future Challenge International Dressage under Gothenburg Horse Show och två svenska U25-ryttare fick möta utländska U25-ryttare.

2021 arrangerades Lövsta Future Challenge International för tredje gången och den här gången fick Europas bästa U25-ryttare mötas i den anrika OS arenan. Dessutom avgjordes finalen av LFC Jumping Unga Hästar under varma junidagar på Stadion.

2022 återvänder Lövsta Future Challenge International till Stockholm Stadion, även den här gången för att låta några av världens bästa U25-ryttare tävla under Stockholm Horse Week, en del av Longines Global Champions Tour.

Det ska bli så oerhört roligt och lärorikt att få rida samtidigt som ett mästerskap. Jag har aldrig varit på ett mästerskap av denna kaliber tidigare och jag ser väldigt mycket fram emot att få rida på den stora mästerskapsbanan

Irma Karlsson Deltagande U25-ryttare under LFC Internationals tävlingar EM 2017.

Nyheter

Kontakt