Jumping U25

Lövsta Future Challenge ger Sveriges bästa och mest lovande ryttare under 25 år chansen att samla värdefull erfarenhet på de stora arenorna. Ryttarna plockar poäng på utvalda kvaltävlingar i klasser från 1,45 och uppåt och de bästa ryttarna få inbjudan till finalomgången som går av stapeln under Gothenburg Horse Show.

Foto: Fredrik Jonsving

OM TÄVLINGEN

De två högst rankade ekipagen efter kvaltävlingarna får en inbjudan till finalomgången som går under Gothenburg Horse Show. Förutom de två ekipagen har hoppningens landslagsledning tillsammans med Lövsta Future Challenge och Gothenburg Horse Show omöjlighet att ta ut ytterligare tre ekipage till finalen i Scandinavium. Under tävlingar i Scandinavium kan U25-ryttarna plocka poäng i alla 1,45-klasser samt högre, den ryttare som samlat flest poäng får ta emot meetingpriset på söndagen. Publiken känner igen LFC-ryttarna genom deras gröna armbindel.

För oss U25-ryttare är Lövsta Future Challenge en väldigt viktig satsning som betyder otroligt mycket! Det är lätt att man blir bortglömd i glappet på väg upp till senior och det betyder mycket att LFC ger oss möjlighet att rida under Gothenburg Horse Show!

Karin Martinsen U25-ryttare

Nyheter

ARRANGÖRER

Kontakt