Sophia Ludvigsen vinnare av Lövsta Future Challenge International Tour i Amsterdam

Följ uppdateringar och läs fler pressreleaser som den här på vår MyNewsDesk

Över 77%. Så högt resultat krävdes för att ta sig in bland topp 3 när küren i Lövsta Future Challenge International Tour avgjordes i Amsterdam under lördagen. Allra bäst gick det för danska Sophia Ludvigsen med Blue Hors Quintana. Hon återupprepade gårdagens seger och resultatet idag landade på hela 79,31%

- " Jag är så glad, Quintana har känts fantastisk båda dagarna här och det var verkligen en speciell känsla att rida küren i den här arenan. Küren är en av Nannas gamla, men den passar oss!", sa Sophia efter segern.

Tvåa blev även idag holländska hemmafavoriten Marten Luiten med stoet Fynona. Till tonerna av åttiotals pop- och rockmusik dansade de hem 77,99%. Tredjeplatsen gick till danska Thea Bech med Dionisos på 77,52%.

Lövsta Future Challenge International Dressage Tour består av tre fristående tävlingar som går av stapeln under World Cup Herning, Jumping Amsterdam och Gothenburg Horse Show. Touren ger möjlighet till några av Europas bästa U25-ryttare i dressyr att tävla på samma tävlingsplatser som några av världscupens deltävlingar.

Nästa stopp för Lövsta Future Challenge International Tour blir alltså Gothenburg Horse Show, 21-25 februari.

Fullständiga resultat från dagen finns här.

Kontakt