Jason Foley vinner Lövsta Future Challenge International Jumping U25 på Stockholm Stadion

Följ uppdateringar och läs fler pressreleaser som den här på vår MyNewsDesk

Jason Foley och Mister Qerly, foto VHE Photos

Varför vänta till framtiden med utmaningar, så som namnet Lövsta Future Challenge antyder? Den avgörande klassen av Lövsta Future Challenge International U25 bjöd på just utmaningar, både i form av en utmanande Grand Prix- bana och tuffa väderförhållanden. Van vid kraftigt regn är dock irländske Jason Foley som tog hem segern tillsammans med sin Mister Qerly Z (val 8år e Mosito vh Hellehof-For Pleasure,äg Castlefield Breeding Farm)

- " Min häst har hoppat fantastiskt hela helgen. Såklart var det lite svåra förhållanden idag. Banan var bra, men utmanande även utan hällregn, men det gick ju bra ändå", säger Jason Foley efter ärevarvet.

- "Vi har haft Mister Qerly sedan han var föl, så vi känner varandra väldigt väl. Det här är bara vår andra 150 tillsammans , så jag är superglad för den här vinsten. Det har också varit väldigt bra att få komma hit och rida på en så högklassig femstjärnig tävling, det har gett oss så bra erfarenhet inför framtiden", avslutar Jason.

Två i klassen blev Canadas Lea Rucker med Macarena 42 och tredjeplatsen gick till gårdagens segrare Sacha Beguin med Elcup van Beek II Z, Belgien.

Bästa svensk blev Selma Hammarström med Unity F som slutade på en fjärdeplats.

Samtliga resultat finns här.

Kontakt