Bertram Allen och Dieter Vermeiern segrare andra dagen på Stockholm Stadium

Bertram Allen och Karlsson, foto GCT

I solens frånvaro lyste de unga talangerna upp Stockholm Stadion under lördagsförmiddagen. Allra starkast lyste Bertram, Allen med Karlsson och Dieter Vermeirn med Kingston Town 111 Z.

Svenska Caroline Persson med Syd Frys Dinora låg länge i topp för de 7-åriga hästarna efter en snabb och felfri ritt. Mot slutet av startfältet skruvades startfältet upp ännu mer och det blev alltså Bertram Allen och Karlsson som segrade med en felfri runda och tiden 66,34 sekunder.

- "Jag är glad att vara tillbaka på den här härliga arenan. Det är verkligen en bra erfarenhet för de yngre hästarna att få komma in här och jag är jättenöjd med Karlsson. Han rids i vanliga fall av min bror", säger Bertram.

Tvåa i klassen blev belgiska Nicola Philippaerts med K&T Geronimo och trea tyska Christian Ahlman med Condor One Z.

När det var dags för U25-ryttarna var Dieter och Kingston Town 111 Z återigen oslagbara och tog sin andra seger för helgen, den tredje totalt i Lövsta Future Challenge International.

- " Jag och Kingston känner varandra väldigt väl. Jag visste att det bara fanns en distans att gå på och det var framåt", säger en glad Dieter.

Fullständiga resultat hittar du här.

Kontakt