Benedikte Rie Truelsen vinner Lövsta Future Challenge International U25 på Stockholm Stadion

Följ uppdateringar och läs fler pressreleaser som den här på vår MyNewsDesk

Det blev danska Benedikte Rie Truelsen med Cassina Z (17yo San Patrignano Cassini-Voltaire, äg Capacity Horses) som bröt den belgiska segertrenden i Lövsta Future Challenge International U25 på LGCT Stockholm & SHW.

" Cassina har hopat fantastiskt hela helgen och idag fick vi verkligen till en snabb runda i omhoppningen. Jag visste att vi var tvungna att ge allt för en chans att vinna och det gjorde vi med. Det här är tredje gången jag har fått chansen att rida Lövsta Future Challenges U25-klasser här i Stockholm och det har helt klart blivit min favorittävling. Allt med den här tävlingen är helt fantastiskt!", säger Benedikte efter klassen.

Andraplatsen gick till Frankrike genom Laura Klein med Dysney du Soutrait och tredjeplatsen till Irlands Nano Healy med hingsten Oak Grove´s Clown FRH. Bästa svenska ryttare blev Erik Nordström med One Aventador som slutade på en sjätteplats.

Lövsta Future Challenge International Jumping har under helgen genomförts för både 7-åriga hästar och U25-ryttare. Samtliga har hoppat tre klasser under helgen. På U25-sidan har det hittills varit de belgiska ryttarna som dominerat. Dagens klass fick de 7-åriga hästarna fick dock brytas på grund av den olycka på framhoppningen som drabbade Peder Fredricson och H&M Que Sera. Samtliga felfria ekipage i klassen räknades därmed som delade vinnare.

Samtliga resultat från dagen finns här.

Läs mer om Lövsta Future Challenge International här.


Kontakt